fredag 10. mai 2013

trent og fortjent- nye løpesko!

Har til nå funnet min joggeskofavoritt i asics gel kayano, en gooood sko! godt med demping, og bra for overpronasjon! Perfekt for meg med andre ord! Nå trengte jeg derimot nye. Ett par ekstra å trene inne med, er ikke bare å tasse inn med gjørmesko på treningssenteret. not good...!


ny og gammel løpesko.. inne og ute sko....Adidas supernova sequence 5w til venstre og Asics gel kayano til høyre!


Dermed måtte nye sko kjøpes inn! Jeg hadde så og si valget klart, selvfølgelig skulle jeg ha gel kayano. og selvfølgelig var ikke jeg den eneste som ville ha de skoene. utsolgt fra lageret til asics. ingen sportsbutikker har de. flott.........litt motvillig gikk jeg med på å prøve ett par andre sko..egentlig bare for å være hyggelig med selgeren. potte-sur fordi jeg ikke fikk de skoene jeg egentlig ville ha...men...de skoene jeg fikk prøve....de var slettes ikke verst! satt som et skudd! på en prikk lik kayano! nesten;)

Dermed var jeg solgt. det ble nye sko likevel. adidas supernova sequence 5w! også en sko med demping og for overpronasjon. OG den passa min fot. wohoo! så nå klarer jeg faktisk nesten ikke vente på å få hoppe på mølla og LØPE!!! galskap...hadde aldri i verden trodd jeg skulle lengte etter en tredemølle...men du verden så feil man kan ta;)
 Forresten lurt å få sjekket om man over- eller underpronerer, eller har normalt steg, DET endret min løpeopplevelse for å si det sånn=)

2 kommentarer:

trine sa...

Høres ut som om vi har veldig like behov når det kommer til joggesko (selv om du jogger, noe jeg foreløpig ikke driver stort med...). Har også et par Gel Kayano fra tidligere, og hadde planen klar. Men ble i tvil da jeg fikk prøvd Adidas'ene, og endte opp med samme turkise Adidas-skoen :) Kjempegode! Jeg har jogget litt OG stått over 6 timer x 2 kvelder på konsert med de - fungerte kjempebra.

Anne Marie sa...

hehe komisk!! Men det lover jo bra!! er sålangt veeeldig fornøyd jeg å!=D