søndag 18. mai 2008

Vi er ikke pinglerNoen velger å se på rein, snø og haggel som en utfordring som bare må bekjempes.... :p Derfor: vi hardbarka nittedøler, Elena og jeg slang på oss joggeskoa og tok turen til ørrfiske. Det var deilig etter to late 16. og 17. mai dager med russefeiring og for god mat. Fortjent= hjemmelaget pizza a là maja og a là Elena... =D Endelig fikk vi smake at også mamma kan lage gooooood pizza... nam! og må vel også inrømme at det var digg å komme inn i stua og vekk fra regn og haggelværet som lavet ned utenfor. ;)

Må forresten også bare benytte anledningen til å skryte litt av meg selv og nevne at jeg torsdag tok min første sykkeltur! Deilig, men TUNGT. :) etappen: varingskollen og forbi og gamleveien hjem. litt over en time. i tilegg hadde jeg HC som peisa meg opp alle bakker og kneiker, så jeg lå ikke på latsiden for å si det sånn... hehe At jeg klarte å sykle opp hele stasjonsveien samt høgdabakken, ca 2,6km rett oppover, må jeg også si at jeg er mektig stolt over. meen.., nok skryting av meg og om meg... hehe Fortsett med all den bra treningen og stå på videre alle sammen!

chalom;)

videre rapport følger...sofakroken kaller...

Anne Marie back in business, go hard or go home... - Trent og fortjent

1 kommentar:

Helene sa...

Jeg må bare si det: sånn er det å være sammen med en verdensmester Maja - du må regne med å få kjørt deg! ;D

Høres ut som en ekstra god "fortjent", når man har vært ute i regn, snø og haggel først.. da er det ekstra digg å komme hjem igjen ja.