mandag 26. mai 2008

Nå må vi over i et annet gir

Vi er fortsatt superflinke til å trille turer her om dagen.. vi er ute 6 dager i uka vil jeg tippe (fort 2-3 timer hver gang) - og grunnen til at vi ikke er ute hver eneste dag er fordi det tross alt er skrekkelig ruskevær til tider. Men nok om det.

Dette holder ikke! Kroppen har blitt vant til disse turene, så det er ingen utfordring lenger. Kroppen bare går på samme giret, og står nesten på stedet hvil. Må få opp motivasjonen for å komme ut på joggeturer på kveldstid, samt ta et skikkelig styrketreningstak. Kroppen har godt av litt forandring. Men selvfølgelig; vi slutter ikke å trille tur. Langt derifra.

Kom med motivasjonen folkens. Bring it on ;D

Oppdatert kl 19.55: jeg fikk meg en joggetur gitt! Det var tungt, men jeg er desto mer fornøyd med meg selv nå :D Trent og fortjent!

1 kommentar:

trine sa...

Så flink du er! Synes det er skikkelig godt gjort å komme seg på joggetur midt i pakkinga og ryddinga, og ikke minst når du er så flink til å gå trilletur på dagtid! Det står det respekt av! You go girl!

Ble trening her også i dag, en tur på Spicheren gjorde godt for skrotten. Nå har jeg akkurat holdt på i "hagen" en time, med luking, rydding, planting og vanning. Må jo innrømme at det føles som en liten treningsøkt å bære ut 100 liter vann da (10 turer à 10 liter) :)

Keep up the good work!