onsdag 25. juni 2008

Litt stille ja....

Må vel kunne sies å ha en god "unnskyldning" for stille tider jeg også :) Har besøk på andre uka nå, og ikke trent sånn allverdens mye. MEN, kom meg faktisk på Spicheren tre ganger forrige uke (tirsdag, fredag og søndag), og må si meg ganske så fornøyd med det! Besøket reiser til fredag, så fra mandagen av er det på tide å innta Spicheren for fullt igjen. Er jo da bare tre uker til ferie! Ergo må de tre ukene brukes godt...

Denne uka håper jeg å få til to økter, en i morra og en i løpet av helga. I tillegg har vi planer om en liten gåtur i ettermiddag, så helt treningsstopp er det ikke... Og er jo skrekkelig koselig med besøk, så blir jo så klart prioritert!

Må innrømme at etter 3-4 VELDIG gode treningsuker (4-5 økter per uke), har det nå blitt to uker med mye mindre trening og mye mer fortjening... Sånt går ikke i lengden gitt! Hihi! Veldig motivert for å komme igang igjen på mandag, slutt med all fortjeningen og på'n igjen med masse trening. Gleder meg!

Keep going strong folkens, og trapp opp rapporteringen her :)

1 kommentar:

Helene sa...

Høres bra ut..!! :o)

Tror de andre må ha sovna, jeg.. ellers så er det vel muligens ferie da - det får vel være en godkjent unnskyldning det også ;)