torsdag 18. september 2008

Friluftsliv
Jeupp!! Da var jeg kommet godt i gang med friluftslivstudiet på nih:) Studiet startet rett på en 8 dagers tur i jotunheimen med topptur, bratte fjellsider,fiske, HERLIG natur, lange vandringer og mye kos.


4 dager senere dro vi videre på en ny 8 dagers tur, og denne gangen til henriksøya, rett utenfor hitra....solnedgang og "måneoppgang" på en gang i hver sin horisont... nydelig... i tillegg fikk vi blå himmel og stekende sol, med nesten 20+hver eneste dag...dagene ble brukt til kajakkpadling, seiling, roing, fiske og krabbeteiner, snorkling etter kamskjell og andre morsomme ting, matlaging med retter fra havet, og hopping fra berget. hoppet fra 8 meter!hoho ny rekord... ;) og i tillegg enda mye mer...kunne ikke ha det bedre...kunne ikke valgt mer riktig valg av studie heller...kjempefornøyd;) nå venter noen rolige fortjente dager før det er på'n igjen på mandag! hoho


Kajakktur til "den blå lagunen"


Dagstur i solskinn
Soloppgang

4 kommentarer:

Rolf Inge Dalen sa...

Jeg vil også reise ut på en øde øy med 20-30-40 ungdommer og bade, dykke, leke, fiske, seile, fange krabber, spise sjømat, sove i naust, sove ute, sove inne, padle og få mange venner.... Jeg vil uuuuuuuuuutttttt!!!!!!11! jeg vil uuuuuutttttt!!!!!!!!!!

rolf...

trine sa...

Wow!
Ser ut som om du har det helt knall! *drømme seg bort* Noe annet enn arbeidsdager foran pc'en og svette timer på treningssenteret!
Kos deg :)

Helene sa...

Knallbra Maja - du har absolutt valgt rett!! Du kommer til å nikose deg dette året, og gjøre alle andre grønne av misunnelse ;D Da satser du på å bli friluftsliv-"lærer", eller hur?

Flotte bilder :)

Anne Marie sa...

Takk:) har det helt fantastisk og er veldig gla for det:)kunne virkelig ikke fått det bedre, så ønsker kjempegjerne å jobbe videre med det å ja=)det er jo så gøy!hehe

Stå på videre og tren og fortjen enda mer=D
:)